Dolly Steenbergen Even voorstellen.....ik ben Dolly Compagner-Steenbergen, echtgenote, secretaresse en eigenaresse van een gerenommeerde hondentrimsalon geweest. Nog steeds ........ moeder van een dochter en een zoon en "omi" van 2 kleinkinderen.


 

Kleinkinderen Kleinkinderen

Ik kom al meer dan 40 jaar in Rome omdat mijn zusje lang geleden met een Italiaan is getrouwd.

Omdat ik door lichamelijke klachten mijn trimsalon aan mijn dochter heb overgedaan, wilde ik natuurlijk weer iets anders, want "achter de geraniums zitten" is niets voor mij en dat werd een "reisburootje".

Ik verhuur dus appartementen in en dicht bij Rome. Van mijn zusje en een paar vriendinnen/vrienden van haar. Het voordeel is dat ik alle appartementen persoonlijk ken en de meeste eigenaren Nederlands sprekend zijn. Zij zullen u gastvrij ontvangen en kunnen u wegwijs maken en helpen uw toeristische/culturele wensen te vervullen. Ik kan u een sfeervol, royaal appartement aanbieden voor 2 tot 6 personen. Dit is zo gelegen dat u de oudheidkundige schatten van Rome èn de kust van Ostia onder handbereik heeft. Het hele jaar door zijn de mogelijkheden bijna onuitputtelijk.

Marga L.Reuter-Muraro murarofamily@alice.it
www.stonehill.nl

Valid HTML 4.01!